Siirry pääsisältöön

Symphony for the Spire Katso Filmejä Netistä


Symphony for the Spire 1992, Elokuva onnistutaan lumoavaa pala elokuva ansiosta rikas tarina täynnä käänteitä ja että et näe tulossa, erinomainen kamera työtä, loistava ohjaavaa erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat vanhoja vanhanaikaisia elokuvateattereita, tämä on yksi, jonka sinun täytyy nähdä.

Monta kuukautta lukea tämän elokuvan, katsella kuvia elokuvasta, ja muita erilaisia tehtäviä, joihin liittyy vakava tarve nähdä tämä elokuva, Lopulta sain kopion siitä. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avaamisesta kohtaus jätti minut kunnioitusta johtuu kauniita yksityiskohtia otettu jokaisen palan tämän elokuvan. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopulta, yhdistelmä paljon tunteita, syvällinen eroottisuus ja älykäs tarina elokuvassa, johon kuuluu erinomaisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä ja jonka ohjaa yksi maailman parhaista ohjaajista, tekee tästä yhden parhaimmista kauden draamoista, joita on koskaan tehty elokuvateatterissa. Ei vain genren fanit rakastavat tätä elokuvaa, mutta kaikki aikuiset, joilla on aidosti kiinnostunut elokuvista, pitäisivät tämän nykyajan mestariteoksen.

Symphony for the Spire Elokuva Lataus.


Yksi asia on puututtava, elokuva on melko selvä. He eivät koskaan tunne paikkaa, eivätkä he ole vain sen takia. Suhde merkkien ja fyysinen esitys se on kiinteä osa kalvoa. Se on elokuva intohimosta, väärinkäytöstä, mustasukkaisuutta, pettämistä ja petosta, mutta ennen kaikkea, se on epätyypillinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pitää kiinni katsojien kauan kun se on valmis.


Symphony for the Spire suoratoisto elokuvat - dataa
  • Laatu : 720p-1080p-1080i HDTV 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Genre :
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, ES, SZ, PW, OW, FT, FL, XL, RP, NM, SM.
  • Time : 2h 31 min.
  • Yhteensä Lataa : 7173
  • Kokonaismäärä : 212
  • Vapauttamista : 1992.
  • Videotyyppi : M1V,amv,m4v,MXF,f4v,.mpe.
  • IMDB Rating : 6.9/10 (07465 votes).
  • Data koko : 389 MegaByte.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aikaa vain lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Se, miten tämä elokuva kuvaa ihmisen degeneroitumista, ahneutta, myötätunto ja rakkaus ovat vain mielenkiintoisia neroita.

    Tämä muistutti minua siitä, kuinka hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

    Symphony for the Spire Netistä Elokuvia


    Elokuvan casting on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvauksellisuus, tuotannon suunnittelu ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kehys, jokaisen kameran liike, jokainen suorituskyky tuntuu täydellisesti kalibroitu mahdollisimman tehokkaasti.

    Kommentit

    Tämän blogin suosituimmat tekstit

    Pas folle la guêpe Filmit Netistä

    Pas folle la guêpe 1972, Tämä elokuva sisältää useita tarinoita, joka, koska runsaasti keskeisiä merkkejä, paljastuvat niin täydellisesti kuin mahdollista. Päätoiminto kierretään ympäröivän artefaktin ympärille, jossa kaikki sieppaa toisistaan. Kuitenkin tämän tarinan kehittäminen, teoksen luojilla on aikaa antaa meille ja upea paeta vankilasta, ja monia upeita planeettainvälisten taisteluita, ja historia muodostumista todella vahva ystävyys viittä merkkiä. Tontti kehittyy hyvin nopeasti ja käytännössä ei itke, pitää katsojaa kiehtoi aivan otsikot. henkilökohtaisesti Olisin söpö melodraattinen osa elokuvan kuitenkin, katsojien reaktio näihin jaksoihin oli täysin normaalia, niin se on enemmän minun haitallisuuden ja luonnon kyynisyyttä, eikä jokin virhearviointeja kirjailijoita. Ja tämä on harvinaista elokuva, jonka haluan arvioida eikä siitä näkökulmasta kriitikkona, joka välittää klo trifles ja etsii tarina epäjohdonmukaisuuksia, mutta siitä näkökulmasta katsoja, joka voidaan helpos

    Velká Policejní Pohádka 1979 Elokuvia Ilmaiseksi Netistä

    Velká Policejní Pohádka , Se on yksi kaikkein koskettavista elokuvista, joita olen seurannut elämässäni, jos ei ehkä kaikkein koskettavin. Vain 5 toimijat ja pieni kylä, jossa vain useita kohtauksia, joissa pyöritetään tarvittiin tämän elokuvan olla täydellinen. Se kertoo erittäin arkaluonteisesta tarinasta ja tuo erittäin moraalisen viestin. Kaikki täällä on painotettu ja pidetään elokuvassa huolellisen harkinnan jälkeen. Toiminta oli upea loistava fantasian elementti tekee tästä elokuvasta lopullisen seikkailun kokemuksen !. Musiikki oli täydellistä orkestrointia varten tässä elokuvassa. Ja liukas ohjaaminen on niin vaikea pidä tästä elokuvasta. Ei voi odottaa toista !. Ei kliseitä, no perushahmo, ei häiriötä - vain hieno tarina. Jos minun piti sanoa huono asia siitä, musiikki (pääaihe), vaikka hieno, saa toistuvan jonkin ajan kuluttua.

    Evare Athagadu Ottolapsi Elokuva Ilmaiseksi

    Evare Athagadu , Elokuva on suorastaan hämmästyttävä elokuva. Jos voin sanoa jotain, se on, että se on paras superhero elokuva, jonka olen nähnyt. Ei vain se on vaikuttava erikoistilanteita ja tarpeeksi toimintaa viime sinulle eliniän, sillä on emotionaalinen ydin ja sinä itse asiassa välität jokaisesta yksittäisestä merkistä. Kaiken kaikkiaan tämä elokuva on täynnä kaikki tarvittavat jännityksen ja roiskeet ja on ensiluokkainen toiminta elokuva. Se on myös hyvä yhdistelmä koominen arvo ja paljon vakavuutta Täydellinen johtaja tähän, Hänen sävy, hänen tasapaino komedia, toiminta ja tunteet sekoitettiin täydellisesti ja ohjaaminen ei olisi ollut helppoa. Elokuva on vahva niin monella tasolla, erinomaisia hahmoja, upeita maailmoita, on emotionaalinen ja humoristinen.